У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Вистава "Сто тисяч"

12 лютого 2022, 18:30, субота
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Іван Карпенко-Карий 
 
містична історія на дві дії 
 
Корифей українського театру І. Карпенко-Карий написав геніальний драматургічний твір, який залишиться актуальним і через століття. Сповнена шекспірівськими пристрастями п’єса точно і яскраво змальовує людські характери. А вони, в свою чергу, провокують вражаючі події.
 
Всі думки головного героя трагікомедії Герасима Калитки крутяться навколо одного: як дістати грошей, щоб скупити навколо всю землю. Він змушує працювати день та ніч і рідних, і наймитів. Він готовий битися до крові, аби не віддати гроші… Одне слово – одержимий! Калитка прагне швидко розбагатіти, але він переконаний, що чесним шляхом заробити неможливо. В освіту він не вірить, зверхньо ставиться до ерудованих людей, гадаючи, що наука – це дурня, яка грошей не приносить. Заради наживи він здатний піти набудь-яку аферу. І душі не пожалкує, «бо без душі, мабуть, легше, ніж без грошей», - говорить один із персонажів п’єси. 
 
В інтерпретації молодого режисера Генадія Широченко відомий твір заграє новими фарбами, викличе безліч асоціацій із сьогоденням та підштовхне глядача до роздумів. У виставі не буде «шароварщини». Не буде й етнографічної ілюстрації з життя селян кінця ХІХ століття, оскільки йдеться про людину як таку — незалежно від її національності. Публіка побачить дивовижну містичну історію, бо коли когось охоплює пристрасть, то обов’язково з’явиться таємнича сила, що потягне його за собою. Можна з упевненістю сказати, що ця сучасна вистава, дуже емоційна та правдива, не залишить байдужим жодного глядача. 

Придбати квиток на Вистава "Сто тисяч" можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Запоріжжя.

Вистава "Сто тисяч" відбудеться 12 лютого 2022, 18:30, субота в Запорізький ТЮГ. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.