У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Новорічна програма "Лісова казка"

7 січня 2022, 11:00, п’ятниця
Продаж припинено
минула подія

Про подію

П.Воронька, М.Попов.
 
Мюзикл на одну дію.
 
Сценічна редакція Н.Петренко, Г. Широченко.
 
На Новий рік відбуваються неймовірні дива. Одного разу всі лісові звірі «вирішили жити в мирі, навіть люті хижаки». Всіх подружити захотів життєрадісний пес Рябко, а допоміг йому поважний кіт Мурлика. Звірі танцювали і співали в колі, тільки злий і голодний вовк не побажав приєднатися і стати другом для всіх. "Все моє!" - закричав він на весь ліс. І не було б ніякого свята, якби на порятунок не прийшов добрий Дід-лісник і його внучка.
 
Ось таку цікаву казку придумав український поет Платон Воронько, композитор Микола Попов написав грайливу музику, художник Тетяна Власенко придумала чудову декорацію і костюми, а режисер Геннадій Широченко разом з акторами театру створили казковий, яскравий і жартлівій мюзикл для дітей.
 
Режисер-постановник - Геннадій Широченко
 
Композитор - заслужений діяч мистецтв України, член Національної спілки композиторів України Микола Попов
 
Художник-постановник - член Національної спілки художників України Тетяна Власенко
 
Хореограф - Сергій Степанов
 
У виставі грають: Юрій Макаренко, Юрій Драненко, Олександр Фортус, Анна Симонова, Тетяна Іщук, Катерина Макоєдов, Олексій Білецький, Віктор Латишев, Петро Желєв.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Запоріжжя.

Новорічна програма "Лісова казка" відбудеться 7 січня 2022, 11:00, п’ятниця в Запорізький ТЮГ. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.