У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Вистава "Двоє на гойдалках"

18 лютого 2022, 18:30, п’ятниця
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Двоє на гойдалках - Вільям Гібсон. Крихку рівновагу протягом одного дії. Переклад з англійської Н. Греневой
 
Ця історія сталася в Нью-Йорку, хоча могла статися в Запоріжжі або в будь-якому місті світу. Скороминуща зустріч несподівано стала початком любові. Герої цієї love story з різних світів. Вона - танцівниця, якої постійно не вистачає грошей, - Гітель Моска. Він - адвокат, який втік від благодіянь тестя, гостро переживає розрив з дружиною, - Джеррі Райан. Вони могли пройти, не помітивши один одного, - і назавжди розчинитися в натовпі. Але в Гітель стільки ніжності, любові, чуйності, що не могла вона не відгукнутися на пульсацію бентежною душі Джеррі. Такі різні, вони раптом стають близькими. Зворушлива любов, яка народжується на наших очах, - тендітна, мінлива. І кожен раз у глядачів, без сумніву, буде завмирати серце, а в голові звучати фраза: нехай все складеться добре! Запальні і ранимі, вони сваряться і миряться, розходяться і знову сходяться, намагаються зрозуміти один одного. Ця зустріч і любов перевернула їх життя і багато чому навчила.
 
Трохи про автора і його п'єсі. Вільям Гібсон - відомий американський драматург і письменник. Він вважається одним з визнаних стилістів американської літератури. У. Гібсон - володар багатьох літературних премій і нагород, хоча за своє життя написав лише кілька п'єс і роман «Павутина». Його твори неодноразово номінувалися на премію «Тоні», щорічно присуджується за досягнення в області американського театру (насамперед - за численні постановки на Бродвеї в Нью-Йорку), а також на премії «Оскар» і «Еммі».
 
П'єса «Двоє на гойдалках» принесла автору перший серйозний успіх. Вперше поставлена в 1958 р на Бродвеї, вона понині не сходить з афіш театрів усього світу. П'єса привертає до себе режисерів і акторів чудовою драматургією: адже в ній стільки несподіваних поворотів, блискучих діалогів, мудрості, і головне - стільки любові, справжньої сили почуттів і непідробною життя!
 
Режисер-постановник - заслужений діяч мистецтв України Геннадій Фортус
Художник-постановник - член Національної спілки художників України Тетяна Власенко
У виставі грають актори: Анна Симонова, Петро Желєв.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Запоріжжя.

Вистава "Двоє на гойдалках" відбудеться 18 лютого 2022, 18:30, п’ятниця в Запорізький ТЮГ. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.