У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Andrea Bertolini

25 січня 2013, 22:00, п’ятниця
Продаж припинено
минула подія

Про подію

 

Andrea Bertolini родился 7 января 1978 г. в городе Тортона Италия. В 14 лет начал свои первые пробы в качестве ди-джея на школьных вечерах и в местных клубах. В то же время Andrea Bertolini стал интересоваться музыкальным продюсированием.

В 2001 году состоялся первый релиз «Bitter Candy» под псевдонимом B’n’3, который вышел на лейбле 909 Records.

В октябре 2001 начал сотрудничество с Joe T Vannelli на его лейбле JT Company и в это же время стал резидентом одного из самых известных клубов Италии «Supalova Club» (Милан).

Весной 2003 года состоялся большой успех трека Andrea Bertolini (AB) «Nasty Bass», который стал интернациональным клубным хитом и был включён в сборник Subliminal Session Vol. 6, который выходил на лейбле Erick Morillo и миксовался Benny Benassi. Трек был отлицензирован многими крупными компаниями в Европе: Франция (Sony/Scorpio Music), Испания (Blanco Y Negro), Бельгия (541/News)…

С марта 2005 года работает в качестве продюсера, ди-джея и A&R на итальянском лейбле Star Garda Records (Милан), который хорошо известен своими подлейблами Stereo Seven Records & Stereo Seven Plus, где AB ремиксует такие проекты как Warren Clarke feat. Michelle Weeks, Syndicate of Law feat. D Train, David Amo & Julio Navas.

Придбати квиток на Andrea Bertolini можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Запоріжжя.

Andrea Bertolini відбудеться 25 січня 2013, 22:00, п’ятниця в Platinum club. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.