У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

PRIME ORCHESTRA - "BESTSELLER HITS"

5 березня 2022, 19:30, субота
Всі квитки продані
минула подія

Про подію

ПОДІЯ ПЕРЕНЕСЕНА З 23 ЖОВТНЯ 2021 19:30 НА 5 БЕРЕЗНЯ 2022 19:30
Всі придбані квитки дійсні на нову дату
Концерт ВІДБУДЕТЬСЯ у БЕЗПЕЧНОМУ форматі згідно карантинних вимог,  Постанови КМУ № 848 від 16.09.20 та Постанови КМУ № 641 від 22.07.20.  Наповненість залу – 50%.  
Дотримуйтесь маскового режиму та будьте здорові!
 
PRIME ORCHESTRA sympho show WORLD HITS – BESTSELLER TOUR 2022
 PRIME ORCHESTRA симфо-шоу «СВІТОВІ ХІТИ» нова програма - весна 2022
 
Світові музичні бестселери – так можна охарактеризувати нову програму симфо-шоу PRIME ORCHESTRA, з якою відомий колектив відправиться у грандіозний концертний тур весною 2022 року. Це буде ще більш яскраве, технологічне та вражаюче музичне шоу з циклу «Світові Хіти».  Кращі представники жанрів - рок, поп, реп та електронної музики, легендарні композиції 20го та 21го століть, лідери хіт-парадів, які завоювали серця мільйонів глядачів, будуть виконані оркестром в оригінальній симфонічній інтерпретації, яка подарує всесвітньо відомим композиціям нове життя, а глядачам - можливість відкрити незвідані грані улюбленої музики.
 
PRIME ORCHESTRA - унікальне явище на світовій музичній сцені! Це сучасний симфо-шоу-оркестр - симбіоз традицій та новаторства, природнього таланту і передових музичних технологій! До складу Prime Orchestra, крім традиційних для симфонічних оркестрів струнних та духових груп, входять рок-бенд, вокалісти, хор та навіть ді-джей! Ексклюзивна, спеціально розроблена для PRIME ORCHESTRA саунд-система, дозволяє реалізувати самі сміливі музичні експерименти, досягнути на концертах ідеального балансу в потужності і якості живого інструментального звучання, недосяжного для інших оркестрів-послідовників. Та головне, це професійна творча та технічна команда – досвідчені, молоді, амбітні, талановиті музиканти і вокалісти оркестру, неймовірний диригент, та завзятий менеджмент!
 
На рахунку PRIME ORCHESTRA с 2014 го року – вже декілька програм, понад 450 концертів в різних країнах світу, виступи на найбільших концертних майданчиках, фестивалях, десятки тисяч кілометрів в турах, півмільйона вдячних глядачів, які відвідали концерти, мільйони переглядів в інтернеті та схвальні відгуки з усього світу! 
 
Симфонічне шоу від PRIME ORCHESTRA – завжди сучасно, професійно, яскраво та драйвово! 

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Запоріжжя.

PRIME ORCHESTRA - "BESTSELLER HITS" відбудеться 5 березня 2022, 19:30, субота в ПК Дніпроспецсталь. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.